Urmărește-ne pe:
Image Alt

Lifestyle de Drum

Trend alert: slides, încălțările de care să te îndrăgostești în vacanță

Vara, picioarele tale merită să stea sau să umble descoperite în slides – șlapii sau papucii care până nu de mult erau rezervați pentru plajă și piscină. În acest sezon, slides iau cu asalt inclusiv orașele, mai ales în contextul temperaturilor ridicate din ultima perioadă.

Tendința momentului este perfectă pentru nenumărate ocazii, alături de accesoriile potrivite, pălărie, ochelari de soare, geantă la femei, sau șapcă, ochelari, curea și ceas, în cazul bărbaților. Noi am făcut o incursiune printre colecțiile disponibile pe epantofi.ro și am întocmit pentru tine un posibil wishlist de produse si branduri cu aer de vacanță. Enjoy!

Pe primul loc găsim un evergreen al modei – slides din plastic colorat, pe care îi poți asorta cu pedichiura, culoarea costumului de baie sau – de ce nu – starea de spirit. Caută-le la Just Cavalli, adidas și Versace Jeans Couture.

Varianta chunky (cu talpă groasă) reprezintă un upgrade pentru ținute mai elaborate, fiind un 2 în 1 perfect pentru plajă și ieșiri estivale. Gap, Crocs și Tommy Jeans aduc în prim plan o mulțime de modele colorate, printre care găsești și modele cu reduceri irezistibile.

Care este cel mai popular brand de slides

Birkenstock. Nu putem vorbi despre slides fără a menționa cea mai populară alegere printre celebrities și influencers precum Kate Moss, Alexa Chung, Gigi Hadid și mulți alții. Este un moment bun pentru a-i achiziționa, deoarece este foarte posibil să se transforme într-o marcă de lux în viitorul apropiat.

Șlapii Birkenstock sunt atemporali și fabulos de confortabili, dar merită să ne amintim și despre îngrijirea regulată a condiției lor. Dacă sunt folosiți corect, vor rezista mai mult timp, mai multe sezoane.

Talpa de plută și baretele din piele – acestea sunt componentele șlapilor Birkenstock, care trebuie îngrijite printr-o curățare regulată. Pluta se curăță ușor cu ajutorul unei cârpe, de preferat din bumbac, cu săpun sau soluție de curățare, apoi se clătește cu apă și se usucă la umbră.

Pielea se curăță puțin mai greu, cu produse specializate, spume, spray-uri și soluții de păstrare a culorii și indepărtare a umidității. Praful se îndepărtează cu ajutorul unor perii, șervețele umede, lavete și bureți de nabuc sau piele de antilopă.

În orice caz, dacă ai nevoie de o soluție stilistică smart pentru cocktailuri cu vedere la apus și briza mării, o pereche de slides din piele sunt varianta potrivită. Nimic nu se  potrivește mai bine cu rochii maxi cu spatele gol și bijuterii impunătoare, nu-i așa?

Caută culori gurmande de caramel, zmeură, portocală și kiwi în colecțiile Furla, Pinko și Patrizia Pepe.

Unde găsești și de unde cumperi slides

Descoperă slides, dar și toate noutățile pentru vacanță în magazinele epantofi.ro din țară și pe www.epantofi.ro. Acesta este unul dintre cele mai mari magazine online din Polonia, de ani buni accesibil și în România, care se specializează în vânzarea de încălțăminte și accesorii de peste 20 ani, punând la dispoziția publicului peste 800 de mărci de renume internațional și peste 100,000 de modele.

Info & foto epantofi.ro

Adaugă un comentariu

faraway
Follow us on
WordPress Cookie Notice de la Real Cookie Banner