Urmărește-ne pe:
Image Alt

Lifestyle de Drum

Crocs Stomp Loafer – aliatul tău pentru o toamnă plină de aventuri

Poate pentru unii prea curând, pentru alții nu destul de repede, se apropie toamna, un sezon răcoros, cu ploi, vânt și evident cu temperaturi mai scăzute decât cele din timpul verii. Dar este și o perioadă ce ne provoacă imaginația vestimentară, pentru un stil unic și care să suscite admirația celor din jur, oriunde am merge, cu treabă în oraș sau în city-break-uri pline de descoperiri și aventuri.

Un element de care nu ne putem lipsi în niciun anotimp e încălțămintea confortabilă, dar remarcabilă. Orice outfit se construiește începând cu pantofii și ne dorim întotdeauna ca aceștia să facă un statement de stil și originalitate.

Așa că vă invităm sa primim cu brațele deschise propunerea Crocs pentru sezonul ce vine: noul model Stomp Loafer pentru un stil îndrăzneț. Sunt loaferi hiper feminini care dau femeilor din viața noastră un aer de încredere cu o doză de simțul umorului.

Se poate alege varianta preferată și potrivită garderobei tale, dintre cele două modele – negru complet sau alb natur cu negru.

Tropăie cu încredere să-i arăți asfaltului din orașul preferat cine este șeful, sau șefa. Noile modele Stomp Loafer au tălpi exagerate cu stil, care sunt excesiv de butucănoase și curajoase, dar extrem de ușoare pentru picioarele tale.

Au proporții dramatice care accentuează îndrăzneala intrinsecă a pantofului și te invită să-ți găsești ritmul propriu. Această versiune de loafer are partea de deasupra întărită pe laterale, să fie ușor de încălțat și oferă susținere și confort maxime, deși nu are baretă la spate.

Alege acești loaferi slip-on cu lateralele întărite și clasicul design penny-keeper  caracteristic loaferilor. Modelul e mai suplu și mai rafinat decât Crocșii cu care te-ai obișnuit, iar talpa are înălțimea de 5,6cm.

Sunt foarte ușori, deși au o talpă butucănoasă. Fața este turnată din Croslite și pot fi împodobiți cu Jibbitz charms pe gustul tău, pinuri cu animale, obiecte din sport sau personaje de desene animate

Confortul iconic Crocs are caracteristicile pe care le iubești: ușori, flexibili, confort 360 de grade.

Încălțămintea ideală pentru un anotimp cu temperament imprevizibil – de la călduri excesive la ploi reci, te așteaptă acum în magazine și pe crocs.ro. Aici se găsesc diferite colecții de crocși pentru femei, bărbați și copii, dar și reduceri, promoții și beneficii importante cum ar fi 30 de zile timp de retur sau transportul gratuit la coșuri de cumpărături de o anumită valoare.

Lucruri și cifre interesante despre Crocs

În anul 2002, a fost prezentată întregului mapamond una dintre cele mai unice mărci pe care le-a văzut vreodată: Crocs au fost diferiți și unora le-a fost incomod. Acum, după sute de milioane de perechi de pantofi vândute, lumea este mai confortabilă și mai interesantă.

Confortabilii „gumari“ americani au devenit realitate datorită lui Scott Seamans, Lyndon „Duke“ Hanson şi George Boedecker Jr., trei prieteni americani pasionaţi de navigatul cu barca. Aceştia au descoperit că o astfel de pereche de papuci din spumă de plastic era extrem de practică pe mare: se încalţau şi se descălţau rapid, erau foarte uşori, pluteau în apă şi nu prindeau miros, chiar dacă erau umezi. Drept dovadă, primele 200 de perechi din ceea ce avea să devină „hitul“ pieţei de încălţăminte în următorii ani s-au vândut ca pâinea caldă la un târg de iahturi din Fort Lauderdale, Florida, SUA, în 2002. De atunci s-au comercializat în sute de milioane de exemplare în toată lumea, fără a mai pune la socoteală alte sute de milioane de falsuri care nu contenesc să apară pe piaţă. Iată cifre impresionante despre acest brand ce a schimbat tiparele.

  • 850 de milioane perechi de încălțăminte au fost vândute în întreaga lume, de la apariția saboților în 2002. Și numărătoarea continuă.
  • 85 țări din întreaga lume vând Crocs online sau prin magazine fizice, proprii sau partenere.
  • 5900 angajați fac istorie în întreaga lume, inclusiv sediul central al companiei, birourile regionale, centrele de vânzare cu amănuntul și centrele de distribuție.
  • 2,3 miliarde vânzări anuale plasează Crocs printre primele 10 mărci de încălțăminte casual din lume.
  • 5,3 milioane urmăritoripe conturile de social media ale brandului în întreaga lume

Alege încălțămintea Crocs și accesoriile Jibbitz la modă. Există oferte pentru întreaga familie: papuci, sandale, saboți. Crocs asigură confort în toate anotimpurile, în toate aventurile, locale sau destinații de vacanță, vizite de serviciu sau timp de calitate petrecut cu prietenii sau familia.

 – Comunicat presă/ advertorial –

Foto crocs.ro

Adaugă un comentariu

faraway
Follow us on
WordPress Cookie Notice de la Real Cookie Banner