Urmărește-ne pe:
Image Alt

Tips & Trips

Târgul de Turism al României – ediția de toamnă, între 21-24 noiembrie 2024, la Romexpo

Târgul de Turism al României – ediția de toamnă – se va desfășura la ROMEXPO, pe Bd. Expoziției din București între 21-24 noiembrie 2024. Târgul este organizat de ROMEXPO, in colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României (co-organizator), având ca partener strategic Asociația Națională a Agențiilor de Turism.

Ediția Târgul de Turism al României din acest sezon aduce cele mai atrăgătoare oferte turistice pentru sărbătorile de iarnă, fie că preferi să călătorești în țară sau în străinătate, aici la noi, aproape sau departe, la mii de kilometri distanță!

Tot la ROMEXPO poți descoperi de la vacanțe exotice în locuri paradisiace, la oferte all-inclusive care îți oferă relaxare totală. Poți afla detalii și pachete despre târguri, piețe de Crăciun și city break-uri în orașe pline de viață și cultură, capitale europene, orășele cochete sau stațiuni exclusiviste.

În plus, nu rata ocazia de a descoperi oferte speciale pentru destinațiile spectaculoase din 2025. Fie că îți dorești o escapadă de neuitat sau o experiență plină de aventură, la Târgul de Turism de la ROMEXPO vei găsi tot ce ai nevoie în materie de turism și călătorii, pentru anul ce se apropie cu pași repezi.

Evenimentul este dedicat, ca de obicei, atât agențiilor de turism, tour-operatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România prin intermediul: Unităților Administrativ Teritoriale, Consiliilor Județene, Primăriilor, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism.

Târgul de Turism al României – tradiția continuă la a 50-a ediție

Ajuns la cea de-a 50-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare, atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță, potrivit targuldeturism.ro.

    • Expoziția prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și tour-operatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale.
    • Târgul de Turism al României reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
    • Prin organizarea Târgului de Turism al României, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

La ultima ediție a acestui târg, din primăvara 2024, au participat aproximativ 150 de companii, societăți, agenții de turism, hoteluri, complexuri turistice, birouri turistice, reprezentanți ai ministerelor de turism, provenind din România și țările vecine sau apropiate Moldova, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Turcia, Slovenia, dar și din Egipt sau Emiratele Arabe.

De ce să vizitezi Târgul de Turism al României?

  • Pentru a profita de ofertele pe care agențiile de turism și tour-operatorii le-au pregătit special pentru târg;
  • Pentru a descoperi cele mai atractive și la modă destinații, atât naționale, cât și internaționale;
  • Pentru a întâlni specialiști în domeniu care vă vor oferi recomandări și sfaturi pentru alegerea vacanței perfectă în funcție de preferințe și buget;
  • Pentru a profita de cele mai bune servicii de cazare și transport, prin compararea acestora direct în platformele online sau mobile.
  • Gadget-urile și accesoriile de vacanță nu vor lipsi, deci profită de super oferte;
  • Pentru că Târgul de Turism al României  rămâne în continuare locul  de convergență al tuturor destinațiilor, aproape sau departe.

Acces, prețuri si alte info utile

Program vizitare:

21 – 23 noiembrie 2024 (joi – sâmbătă), interval orar 10:00 – 18:00

24 noiembrie 2024 (duminică), interval orar 10:00 – 16:00

Acces pietonal: Porțile A si B

Bilet intrare: 20 lei/zi

Acces auto: Parcarea B si C

Tarif parcare: 5 lei/ora

Text și foto Facebook.com/Romexpo, www.romexpo.ro, www.targuldeturism.ro

Adaugă un comentariu

faraway
Follow us on
WordPress Cookie Notice de la Real Cookie Banner